Konaklama

Almanya'daki tatil işinizde rahat bir başlangıç yapmanız için, geldiğinizde işvereniniz tarafından ayarlanan konaklama yeriniz hazır olacaktır. 

Günlük maksimum 20€ karşılığında, içerisinde yatak, nevresim takımı, buzdolabı, mutfak gereçleri ve elektrik, su, Wi-Fi gibi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak eşyaları barındıran bir konaklama imkanı sunulacaktır. 

Konaklama ücreti maaşınızdan düşülecektir.

Bazı durumlarda işvereniniz tarafından 200€ depozito talep edilebilir, bu genellikle ilk maaşınızdan kesilir ve işten ayrılırken iade edilir. 

Konaklama seçenekleri, bir odayı veya daireyi kaç kişinin paylaşacağına göre değişiklik gösterebilir. 

2023/ 2024 yılına ait görseller sadece örnek amaçlıdır ve işvereniniz tarafından size sunulacak konaklama yerinden farklı olabilir.

Her Zaman Yanınızdayız!

2022'den beri Türk öğrencilerin Almanya'da tatil işleri bulmasına yardımcı olan Jobagentur TR, başvuru ve yerleştirme süreçlerinde profesyonel destek sunar. Almanya'daki konaklamanız boyunca 7/24 acil durum hattımızla size destek olmaya devam ederiz. Güvenilir ve memnuniyet odaklı hizmet anlayışımızla, Almanya deneyiminizi sorunsuz ve keyifli hale getirmeyi amaçlıyoruz. 

since
2022

©Urheberrecht. Alle Rechte vorbehalten.

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte überprüfen Sie die Details in der Datenschutzerklärung und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.